Vuosi on vaihtunut ja Una täytti tänään 4kk . Nopiaa se aika kuluu ja neiti vaan kasvaa.. Johanna kävi eilen tyttöjen kans kylässä ja huomattiin että Una on lähes Vapun painoinen! Tais olla Unan paino 10,4kg ja Pikku-Vapulla vain 11kg ..

  Uusivuosi meni Pudasjärven suunnalla mökkeillessä, mikä oli tietysti Unan mieleen.. Varsinki ku mukana oli koirakavereitaki! Vähän jännitti mitä se raketeista sanoo, mutta aika hyvin se minusta niihin suhtautu. Kattelihan se ihmeissään, mutta kun pahimmat tulitukset alko, me oltiin sisällä leikkimässä, eikä se kiinnittäny koko paukkeeseen mitään huomiota . Valosan aikaan juostiin sitte ympäri mettiä Lucan, Fifin ja Chilin kanssa. Mökkihommista onki muutamia kuvia alempana..

 Pnetukurssi loppui maanantaina ja siellä pääaiheena oliki pentujen mörkökausi, joka yllättäen oli monella alkanut - niin myös meillä. Mökillä esimerkiksi Unalla oli sellainen sääntö, ettei nukkuma-aikana saa kukaan liikkua mihinkään, ainakaan ilmoittamatta! Aamu alkoi myös aina neidin pikku konsertilla, kun ensimmäisenä herännyt erehtyi aamupalalle.. Että tämmöistä meillä

Laitetaanpa taas vähän mökkeilykuvia kehiin ->

 

Kännykkälaatua..

 

Siellon ihan varmasti jotain!

 

 

 

 

Heitä jo!!

 

 

 

 

 

Una auttaa normaalisti uunin lämmityksessä

 

Pieni kokoero havaittavissa(ko).. ->