Laiskuutta ja kiirettä kun ei oo ehtiny päivitteleen..! Mistähän tuota alottais..

 Alkeistoko loppui ja meillä oli leikkimielinen "lopputesti", joka sisälsi luoksetulon, sivulle menon, seuraamisen ja peruuttamisen ja siitä saimme paperin täynnä 9:jä ja taisi olla yksi 9+:n seassa.. Tosin tuomari taisi olla aika kiltillä päällä..  Tokoilu jatkui tällä vkolla jatkokurssin merkeissä eli harjoittelu jatkukoon. Uutena harrastuksena on ollut hiihtäminen, mitä on kokeiltu pari kertaa ja Una on ollu niinku vanhatekijä! Aivan loistavaa liikuntaa molemmille .

 Nyt on vähän skarpattu hihnalenkkeilyn merkeissä ja käyty joka ilta vähän reenaileen ja äkkiä se neiti on hoksannu ettei ole tarkoitus vetää emäntää perässä ja käydä jokaisen ihmisen ja koiran luona.. Eikä myöskään tarvi jokaiselle räksyttää, nimittäin mörkövaihe vaivaa nyt oikein kunnolla. Pikku-ihmiset on pahimpia! Viime maanantaina kävimmä Piian ja Agonin kans raveissa ja oli oikein hyvää reeniä, taas on todisteena kännykkälaatu-kuvia..  Pitäs reipastua kantaan kameraa enemmän mukana. Ravien päälle vielä vähän lenkkeiltiin Oulussa ennen kotiutumista.

 Tänä viikonloppuna olikin sitten mukavaa uutta säpinää, kun eilen käytiin Varjakassa metsäilemässä ja seuraamassa (ja vähän kokeilemassa) hakureenejä. Seurana meillä oli saksanpaimenkoira-narttu Zera, Bordercollie-narttu Elli, Dobermanni-uros Maxi ja Rottweiler-uros Mikki (toivottavasti nimet meni oikein..). Ja taaskaan ei ollu kameraa joten parilla kännykkäkuvalla on selvittävä . Tänään matkasimme sitten aamulla mätsäreihin Ouluun josta kotiintuomisina punainen nauha . Punaisten kehässä ei sitten enää pärjätty, mutta kokemuksena hyvä sekä Unalle että minulle! Una käyttäyty oikein mallikkaasti, mutta kerkes jo väsähtää ennen viimestä kehää eikä enää oikein esiintynyt edukseen siellä. Kaikenkaikkiaan oon kuitenki tyytyväinen, eiköhän sitä uskalleta joskus vielä uudestaankin! Vielä muutama kuva loppuun ->

 Raveissa

Agoni oli henkisenä tukena

 

Jos joku on pelottavaa niin..

 

 

Uusi tuttavuus Mikki

Ja Elli

Mätsäreissä

Loistavaa kännykkälaatua.. Ehkä otamma ens kerralla kameran mukaan..