Una "lomaili" lähes 4 vkoa juoksujen myötä, eli ryhmäreenailut oli tauolla. Jäljestystä se ei onneksi haitannut ja meillä oliki viimeinen ohjattu jäljestyskerta joka meni oikein hienosti jälleen kerran. Edelleen Una sai kehuja tarkkuudestaan ja innokkuudestaan jäljellä :) Kesän teema taitaa olla esineiden ilmaisu, se kun meinaa jäljestyksen huumassa unohtua kokonaan.. Toistaiseksi meillä on ollut vielä namirasiat, jotta saatais neiti pysähtyyn niiden kohdalle, mutta tarkotus ois korvata rasiat pikkuhiljaa esineillä/kepeillä. Lisäksi esineruutua ois aikomus reenailla vielä tälle kesälle 8) Jäljestys jatkuu omalla ajalla kavereiden kera aina mahdollisuuksien mukaan!

Agilityä päästään vihdoin jatkamaan juoksujen loputtua jatkokurssien merkeissä ja nyt on ainakin elokuun loppuun varattu reenit 1-2 krt/vko. Maanantaina käytiin jo vähän muistelemassa että miten se menikään.. Ja muistuhan se mieleen! Reenattiin lelupalkkausta ja muutaman toiston jälkeen Una hoksas homman idean ja sittepä sitä intoa riittiki..

Juhannus vietettiin mökillä, missä Una keskitty aikalailla uimiseen ja yleiseen riekkumiseen pihalla. Tosin parin päivän jälkeen meillä oli melko väsyny koira..

Kuvasaastetta on taas kertyny koneelle ->

 

Vapun, Laran ja Johannan kans uimassa :)

 

 

Uintihomma on raskasta.. Ja kuten huomaatte, kaikki tyynyt meillä omistaa Una!

 

Juhannuksen viettoon ->

Päikkäreitä ei saa tietenkää unohtaa..

mökilläkin pääsi jäljestään :)

nakki-juusto-rasia löytö ♥

Kalastushommiakin täytyy muistaa mökillä harrastaa :)

Juhannusneito ♥

 

Ja pitkästä aikaa käytiin Fifin, Chilin ja Lukan kans metsäilemässä!

Vaanimisleikit :)

TAUKO

Löytyhän se viilennyslätäkkö..

TAUKO nro.2..

??

Että semmoset jälleennäkemisreffit :)